dc.contributor.author | Αλέξη, Μ. | el |
dc.date.accessioned | 2016-10-18T09:02:28Z | |
dc.date.available | 2016-10-18T09:02:28Z | |
dc.date.issued | 2016-10-18 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2314 | |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ | * |
dc.subject | Τεχνητές τροφές | el |
dc.subject | Φύτρο χαρουπιού | el |
dc.subject | Λινέλαιο | el |
dc.subject | Ιχθυέλαιο | el |
dc.subject | Πέστροφα | el |
dc.title | Παρασκευή Τεχνητών Τροφών Πέστροφας. | el |
heal.type | TechnicalReport | |
heal.secondaryTitle | Τελική Έκθεση | el |
heal.classification | Ιχθυοκαλλιέργεια | el |
heal.classification | Υδατοκαλλιέργεια | el |
heal.classificationURI | **N/A**-Ιχθυοκαλλιέργεια | |
heal.classificationURI | **N/A**-Υδατοκαλλιέργεια | |
heal.keywordURI | **N/A**-Τεχνητές τροφές | |
heal.keywordURI | **N/A**-Φύτρο χαρουπιού | |
heal.keywordURI | **N/A**-Λινέλαιο | |
heal.keywordURI | **N/A**-Ιχθυέλαιο | |
heal.keywordURI | **N/A**-Πέστροφα | |
heal.contributorName | Παπαπαρασκευά - Παπουτσόγλου, Ε. | el |
heal.contributorName | Θεοχάρη, Β. | el |
heal.contributorName | Φιλιόγλου, Μ. | el |
heal.contributorName | Παπουτσή, Ε. | el |
heal.contributorName | Βάλλα, Ε. | el |
heal.identifier.secondary | TEE/145 | |
heal.language | el | |
heal.access | campus | |
heal.recordProvider | Ε.Κ.Θ.Ε. | el |
heal.recordProvider | N.C.M.R. | en |
heal.publicationDate | 1988 | |
heal.bibliographicCitation | Αλέξη Μ. (1988). Παρασκευή Τεχνητών Τροφών Πέστροφας. Άγιος Κοσμάς: Ε.Κ.Θ.Ε. . | el |
heal.abstract | Ουσιαστική προϋπόθεση για μια επιτυχή σύνθεση ιχθυοτρόφων αποτελεί αφ' ενός μεν η γνώση των διαιτητικών αναγκών των υπό εξέταση ψαριών, αφ' ετέρου δε της θρεπτικής αξίας των υποπροϊόντων που θα χρησιμοποιηθούν για τη σύνθεσή τους. Με την εκτέλεση του προγράμματος έγινε συγχρόνως με την προσπάθεια επίτευξης βάσιμων επιστημονικών αποτελεσμάτων και προσπάθεια να δημιουργηθεί το ενδιαφέρον τόσο στους παραγωγούς όσο και σε άλλους φορείς για αξιοποίηση των αποτελεσμάτων μέσω της παραγωγής ιχθυοτρόφων στον Ελληνικό χώρο. Με την έναρξη της παραγωγής ιχθυοτρόφων από τη Βιομηχανία έγινε κατανοητό ότι μεγάλη προσπάθεια έπρεπε επίσης να γίνει και στον τομέα της τεχνολογίας της παρασκευής των ιχθυοτρόφων, ώστε τα παραγόμενα pellets να έχουν την επιθυμητή φυσική σταθερότητα. Αυτός είναι ένας βασικός παράγοντας για την επιτυχή λειτουργία μιας μονάδος παραγωγής ιχθυοτρόφων καθώς υψηλά ποσοστά σκόνης δημιουργούν αρνητικά αποτελέσματα στη διάθεση του προϊόντος και μειώνουν την απόδοση του. | el |
heal.numberOfPages | 62+εικόνες+πίνακες | |
heal.publisher | Ε.Κ.Θ.Ε. | el |
heal.publisher | N.C.M.R. | en |
heal.fullTextAvailability | true | |
heal.coverage.spatial | Ιχθυογεννητικός σταθμός Λούρου | el |
The following license files are associated with this item: